33% kedvezmény az összes diétás programra

Egészséges akarok lenni!

Cél: Fogyni 7 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 6 hétre 

Motiváció a fogyáshoz

Számomra az egészségem az első. Jól akarom érezni magam, nem szégyellni a testemet és a külsőmet. Eléggé igényes munkám van, amelyben segítek az embereknek, és amely közvetlenül befolyásolja szellemi és testi közérzetemet. Nem akarom hogy tovább fajuljon a helyzet, mert tudom, hogy ha egyszer lefogyok, több energiám lesz és összességében jobban fogom érezni magam, ami életem minden területére jó hatással lesz.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Egyszer már ajánlották nekem a Prodietix diétát a munkából származó kollégák, azonnal kipróbáltam, és 6 hétre vettem egy M diétás programot. Az eredmények elképesztőek voltak, de sajnos meg kellett szakítanom egy külföldi szakmai gyakorlat miatt. Most nagyon szeretném befejezni.

Sport és hobbi

Nem vagyok aktív sportoló. Szívesen segítek az embereknek, szeretek olvasni és érdekel a kultúra.

Életmód

Rendszertelenül és egészségtelenül eszem, nem foglalkozom vele. Sajnos ez tükröződött abban, ahogyan kinézek és ahogyan érzem magam a testemben.

Az első hét tapasztalatai

Az első napok után nagyon jól érzem magam, reggel könnyebbnek érzem magam, már lefogytam 3 kilót, és nincsenek hasfájásaim, amelyek étkezés után szoktak zavarni. A mindennapjaim gyökeresen javultak, végül rendszeresen étkeztem és nem eszem közvetlenül lefekvés előtt, ez volt a legnagyobb problémám, ami az alvás minőségében is megmutatkozott. Nincs gondom az étrend és annak szabályainak betartásával, könnyű és mindent 100% -ban őszintén betartok. A legjobban az lepett meg, hogy bár kisebb adagokat ettem, mégsem vagyok éhes. Szeretem az ételeket, ezért aggódtam az elején. Leginkább a rudacskákat, krémeket és tésztákat szeretem. Próbáltam egy salátaöntetet is elkészíteni az ajánlott receptek szerint. A barátnőm nagy támogatás számomra. Annyira megtetszett neki a diéta, hogy a Prodietix-től megvette a saját programját , és most együtt csináljuk a diétát.

A második hét tapasztalatai

A második hét nagyszerű volt, minden szépen automatikus lett. Látom, hogy a diéta előtt nagyon rosszul ettem, kihagytam az étkezéseket és este utólag igyekeztem behozni. Két hét alatt megtanultam reggelizni, ebédelni és éjszaka nem enni. Nagy változásokat figyelek meg a testemen, és a jó eredmények arra ösztönöznek, hogy már 14 nap után is kitartsak. Összességében meglep, hogy a diéta nem nehéz számomra, sikerül betartanom a rendszerességet, az ivási rendet, és mivel főzök zöldséges önteteket is, ezért az ajánlott napi olajadag is meg van. A weben található receptekből kipróbáltam a brokkoli fasírtot is. Összességében sokkal több zöldséget vezettem be, mint az előző étrendembe. Azok számára, akiknek éhségérzete van, ajánlom, hogy ne korlátozzák a megengedett zöldségeket, ez valóban segít. Az édes ízekre kiváló keto rudacskák vannak, mindet megkedveltem. Az egyetlen válság a "keto-láz" volt, körülbelül két napig fáradt voltam, de kezelhető volt.

A harmadik hét tapasztalatai

A harmadik hét szórakoztató volt számomra, húst és még több zöldséget vittem az étrendbe, és meglepetésemre még többet fogytam, sőt a célom alá is kerültem, tehát teljesen elégedett vagyok. Megszűnt a hasfájásom, ez volt az egyik oka annak, hogy elhatároztam, diétázni fogok. Van elég energiám is, a zöldségek csodákra képesek. Arra inspiráltam a barátnőmet, hogy diétázzon velem. Elkezdtem többet mozogni, napi 5 kilométert gyalogolok és saját testsúlyos edzéseket végzek. Meglepő módon egyáltalán nem kívánom az édességeket, szerintem az édes Prodietix rudacskák és koktélok mindent pótolnak. Az egyetlen dolog, ami hiányzik nekem egy kicsit, az a vaj és a hagyma mint alap a főzés során. Egyébként megszerettem a cukkinit, a karfiolt és a babot, mind olívaolajon sütve, mind sütőben sütve. A diéta megtanított reggelizni és éjszaka nem enni, ezt a kihívás befejezésével is betartom majd.

A negyedik hét tapasztalatai

Lehet, hogy hihetetlen, de a diéta alatt semmi sem zavart, az egész program tökéletesen megfelelt számomra. Nagyon lefogytam, és megváltozott a felfogásom és a testemhez való viszonyom. Amikor a tükörbe nézek, abbahagyom a szégyenkezésemet, jobban edzek a saját testsúlyommal, az elmúlt négy hét nagyszerű életváltást jelentett számomra. Hálás vagyok, hogy megtanultam a rendszeres étkezési rendet, amelyet a jövőben is szeretnék követni. Mindenképp újra kezdeném a diéta programot, nagyon jó volt. A diéta által sok mindent megtanultam, és volt egy hónapom ahhoz, hogy elegendő információt tanulmányozzak a megfelelő ételről és a testsúly fenntartásáról. Ami a keto ételeket illeti, általában változatos és ízletes volt, néha hiányzott a kenyér és a gyümölcs. Ami nem hiányzik majd az a shaker, de azt tervezem, hogy diéta után is édes Prodietix protein rudacskákat rendelek majd, ezek nagyszerű snackek.

 

 

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!