33% kedvezmény az összes diétás programra

Szeretnék végre jobban törődni magammal!

Cél: Fogyni 8 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "S" 30 napra

Motiváció a fogyáshoz

Szeretnék elkezdeni jobban törődni magammal és fogyni a jobb érzés, megjelenés és az egészség érdekében.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Van már tapasztalatom a Prodietix keto diétával, egy barátomnőm egyszer ezt ajánlotta nekem. Korábban már próbáltam, és tudom, hogy működik.

Sport és hobbi

Hetente egyszer rendszeresen gyakorolom a jógát, ezen kívül a kutyáimmal sétálunk. Szabadidőmben a marketing, a közösségi oldalak és az Instagram érdekel.

Életmód

Ülő munkám van, ami befolyásolta a súlyomat. Szeretnék elkezdeni jobban törődni magammal, ezért módosítottam az étrendemet, és próbálok egészségesebben és rendszeresebben táplálkozni minden 3 óra elteltével, ami régen elég nagy problémát jelentett számomra. 

Az első hét tapasztalatai 

Alig vártam, hogy belevethessem magam a diétába, és az első napok után remekül érzem magam, és tele vagyok energiával. Szeretteim csodálják a döntésemet, és gyakran kérdeznek az étrendemmel kapcsolatban. Utamat megosztom a közösségi hálózatokon is, ami még jobban motivál. Elégedett vagyok az ételek gyors elkészítésével. Már van tapasztalatom a Prodietix-el, ezért csak azt választottam, ami igazán ízlik. Az étlap megváltoztatása nem volt nehéz, várok minden étkezést, például nagyon szeretem a krémeket. Az egyetlen dolog, amit meg kellett szoknom, az étkezések közötti rendszeres intervallumok, ezért emlékeztetőt állítottam be, hogy ne felejtsem el. A múlthoz képest rendszeresen étkezem, nem vagyok éhes, és több zöldséget adok hozzá. Ami a legnehezebb a diétám során, az az körülvevő ételek csábítása, de ha az ember egyértelműen a fejébe veszi, hogy fogyni akar, akkor gyorsan elgondolkodik azon, vajon nyúl-e valamihez, ami nem segít rajta.

A második hét tapasztalatai

A második héten remekül érzem magam, testem hozzászokott a rendszerességhez, és sikerül betartanom az ivási rendszert, amellyel az első héten küzdöttem. A változások motiválnak, a mérleg kevesebbet mutat, és a csípőmön és a combomon is a centiméterek csökkentek. A fokozatos eredmények jelentik azt, ami előre visz. Látom, hogy a diéta működik, és ennek köszönhetően elérhetem álmaim alakját. Már a 2. fázisban vagyok, így egy ételt magam készíthetek a megengedett ételekből. Nagyon élvezem, élvezem a recepteket, és nem érzem úgy, hogy továbbra is ugyanazt a monoton ételt eszem. Minden remekül ízlik, és szó szerint az ízek mennyeiek az első hét után. Beleszerettem a mugcake-be, az omlett sütésbe és az avokádó guacamole-ba. Amikor édeset kívánok, a rudacskák után nyúlok, tea vagy kávé mellé falatozom őket. És amikor éhesnek érzem magam, a megengedett zöldségeket eszem, ez nekem nagyon sokat segít. Az egyetlen válság, amelyet akkor tapasztalok, amikor látom, hogy a családom egészségtelen ételeket eszik, amelyeket szeretek. Nehéz ellenállni, de ha mindent amit elhatároztál a fejedben van, akkor kibírod. Magamért teszem, hogy jól érezzem magam, ezért nem csalok a nem megfelelő ételekkel. Azt tanácsolom mindenkinek, aki éppen fogyókúrát kezd - erős akarat és kitartás, az eredmények meg fognak jönni. 

A harmadik hét tapasztalatai 

A harmadik hét szórakoztató volt számomra, húst és még több zöldséget vittem az étrendbe, és meglepetésemre még többet fogytam, sőt a célom alá is kerültem, tehát teljesen elégedett vagyok. Megszűnt a hasfájásom, ez volt az egyik oka annak, hogy elhatároztam, diétázni fogok. Van elég energiám is, a zöldségek csodákra képesek. Arra inspiráltam a barátnőmet, hogy diétázzon velem. Elkezdtem többet mozogni, napi 5 kilométert gyalogolok és saját testsúlyos edzéseket végzek. Meglepő módon egyáltalán nem kívánom az édességeket, szerintem az édes Prodietix rudacskák és koktélok mindent pótolnak. Az egyetlen dolog, ami hiányzik nekem egy kicsit, az a vaj és a hagyma mint alap a főzés során. Egyébként megszerettem a cukkinit, a karfiolt és a babot, mind olívaolajon sütve, mind sütőben sütve. A diéta megtanított reggelizni és éjszaka nem enni, ezt a kihívás befejezésével is betartom majd.

A negyedik hét tapasztalatai

Kiválónak értékelem a havi kihívást. Egyáltalán nem volt nehéz, és minden étel tetszett. Javult a viszonyom önmagammal - elégedett vagyok magammal és szeretem a testemet. A legnehezebb az volt, amikor abbahagytam az unalomtól származó különféle ételek tömését, ami nagyon hízlal, de olyan jóízűek. Szerencsére a Prodietix termékek finomak. Az első fázis után kiváló eredmények láthatók, és ez motivál a kitartásra. A legjobban a bizonyosság hiányzik majd, hogy mindent amit megeszek, attól majd nem hízok. Biztos hogy vásárolok újból néhány terméket, hogy mindig jó és kiegyensúlyozott élelmiszerek legyenek kéznél, rudacskákat mindenképpen. Továbbra is betartom az étkezés és az ivás módja közötti rendszerességet, unalomból nem eszem semmit feleslegesen. Mindenképpen szeretnék majd egy étlapot az Önök táplálkozási tanácsadóitól, amit majd pontosan betartok, nem akarok visszahízni, éppen ellenkezőleg, fenntartani szeretném a súlyomat.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!