33% kedvezmény az összes diétás programra

Tetszeni akarok magamnak!

Cél: Fogyni 12 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 9 hétre

Motiváció a fogyáshoz

A tükörbe nézve mindennap látom a fogyás motivációját. Szeretnék jobban tetszeni magamnak, jobban érezni magam és végül leadni a szülés utáni kilókat. Célom, hogy aktív és boldog anya legyek, korlátozás nélkül az egyéves kislányomnak.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Kipróbáltam egy étrend összeállításán alapuló csökkentő étrendet, amelyben naponta ötször ettem. Az Instagramon láttam a Prodietix-et, amikor olyan keto diétát kerestem, amely a vélemények szerint ízletes, sok ízzel és ételváltozattal rendelkezik. 

Sport és hobbi

Minden nap babakocsival megyek hosszú sétákra, a hasi izmokat otthon is erősítem a diasztázis miatt. Szeretek főleg a tengerhez utazni, mert szeretek búvárkodni. Szeretek főzni és kísérletezni a konyhában.

Életmód

Az egész életem a kisbabám körül forog, és hajlamos vagyok elhanyagolni magam, ezért szeretnék ezen változtatni. Naponta 3-4 alkalommal eszem egészségesen és kiegyensúlyozottan, de valami nem működik, és nem tudom, hogyan tovább. A Keto diéta ideális számomra, mert az elkészített ételek időt spórolnak meg nekem, ezért nem hanyagolom el majd sem a magammal, sem a családommal való törődést. 

Az első hét tapasztalatai 

Amikor megláttam, mekkora halom étel érkezik hozzám, nagyon meglepődtem hogy mennyi sok van belőle, de az egész étrendre való tekintettel ez érthető, ezért az első napokat nyugodtan kezdtem, hogy nem éhezek majd. Ezen kívül szeretem a lilát, ezért szeretem a csomagok lila kivitelét. Az első két napban gyengébbnek éreztem magam, és kissé szédültem, de most "laposabbnak" érzem magam, nincs olyan hasam, és több energiám van. Az étrendváltás nehéz volt számomra, előtte napi 3 óriás adagot ettem, diétával napi 5 kis adag. Eddig 100% -osan sikerült betartanom, és nem szándékozom lazítani. Annak ellenére, hogy az adagok kisebbek, egyáltalán nem vagyok éhes, éppen ellenkezőleg, jól érzem magam, és nem kívánok semmi mást. Az ételek is nagyon finomak! Nagyon szeretem a burgonyapürét, rudacskákat, kolbászt, italokat, mézeskalácsot. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az a zabpehely volt. Az ételek elkészítése egyszerű, nem kell órákat töltenem a konyhában, hogy kitaláljam, mit főzzek. Csak reggel felkelek, és kiválasztom, ami tetszik. 

A második hét tapasztalatai

Sokkal jobban érzem magam ezen a héten, mint az előzőn. Nyugodtabb vagyok, elegendő energiám van és jól alszom. Első pillantásra látom, hogy működik, és a centiméterek eltűnőben vannak a testemről, és nem vagyok éhes. Összességében könnyebbnek érzem magam és jó kedvem van. Szeretném végre jól érezni magam és befejezni a diétát, nem csak álmodni róla. A második hét elején pillanatnyi válság volt, hogy nem tudtam egy kiflit és szalámit kapni, de aztán rájöttem, hogy ez a kifli juttattott oda, ahol most vagyok, így ez a gondolat elmúlt. Segített felismerni, hogy önmegtagadás nélkül nem érem el a kívánt eredményeket. Már nem kell erőltetnem magam hogy igyak, inkább szomjas voltam a héten, így magától ment az ivás. Igyekszem Prodietix recepteket is az étrendembe iktatni, tetszett a karfiolos kenő, a csiperkegomba sült cukkinivel és virslivel. Szeretem a ketoételekből készült citromos palacsintákat reggelire, és a rudacskákat mint harapnivaló, elűzik az édes ízeket. A legnehezebb számomra az, hogy ne gondoljak azokra az egészségtelen szeletekre, csipszekre és hasonló csábításokra, amelyek otthon vannak.

A harmadik hét tapasztalatai

A harmadik hét igazán nagyszerű volt, nagy változásokat látok a testemen. Rendszeres emésztésem van, könnyűnek érzem magam és nincs teltségérzetem, mint ahogy a diéta előtt szinte minden este szokott lenni. A centiméterek csökkentek, a hangulatom egyre jobb, több energiám van, aktívabb vagyok és több dolgot érkezek elvégezni. Elkezdtem erősíteni a karjaimat is, ami a gyengeségem. Nem számítottam rá, hogy ennyire jól fog menni, és a kilók gyorsan lemennek, ezért nagyon boldog vagyok és alig várom, hogy végre tetsszek magamnak. Még egy barátnőmet is megleptem, aki izgatott a változásom miatt, és fontolgatja a Prodietix diéta program megvásárlását. Az ízeket már nem annyira kívánom, és ha mégis, megpróbálok nem gondolni rájuk. Segít ha megeszek egy kis uborkát vagy citromos vizet iszok. Várom a második fázist, amelyben paradicsomot fogyaszthatok, ami nagyon hiányzik. Amikor a diéta véget ér, mindenképpen folytatom azt a rendszert, amit megszoktam. Büszke vagyok magamra, hogy mindent a tervek szerint sikerül betartanom. Enni fogok még több zöldséget, fehérjét és az ivási rendszert is fogom követni. Nagyon várom a rozskenyeret, a túrót és a friss sajtot.

A negyedik hét tapasztalatai

A fogyókúrát azért kezdtem, mert nem tudtam, hogyan tovább. Az elmúlt 4 hét alatt megtanultam a fehérje, a zöldség, a víz és az egészséges táplálkozás egyéb alapelveinek fontosságát. A kihívás végén megint elégedett vagyok magammal. 15 hónappal a szülés után felveszem ismét az összes ruhát, melyek csak combig jöttek rám. Viselhetek mindent, amit eddig nem tudtam, és ez nagyon boldoggá tesz. Jól érzem magam, jó emésztésem van, remekül alszom, jó a bőröm és a hajam és az önbizalmam is emelkedett. Séta közben nem fulladok ki, gyorsabban járok, mert könnyebb vagyok, és nem hordok magamon annyi súlyt. A diéta alatt a legnagyobb probléma az volt, hogy ellenállnom kellett az ízeknek, amikor láttam, hogy mások esznek vagy éreztem a kedvenc ételemet. Kezdetben gondom volt a megengedett zöldségekkel, hiányzott a kedvencem, a paradicsom. Most várom a sajtot és a fehérjetésztát, amelyet a klasszikus helyett szoktam enni. A diétából a legjobban hiányozni fognak imádott rudacskák és palacsinták. Ezt követően továbbra is követem az ivási rendszert, mert a friss víz fogyasztása nagyon bevált. Növelem a zöldségfogyasztásomat a múlthoz képest, és jobban átgondolom, mit eszek. Igyekszem naponta legalább 4 étkezést megtartani, kisebb adagokat enni és a köreteket részben zöldségekkel helyettesíteni. Régebben iszonyatosan nagy adagokat fogyasztottam és túlettem magam. Olyan sportot is szeretnék találni, amelyet élvezni fogok. Ha nem sikerülne, feltétlenül újra diétáznék, de remélem, hogy a tanácsadás motivál majd, amelyet mindenképpen igénybe veszek.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!