33% kedvezmény az összes diétás programra

Célom a mobilitás javítása!

Cél: Fogyni 17 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "S" 12 hétre

Motiváció a fogyáshoz

Célom a mobilitás javítása. 17 éves koromban szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, és hat évvel ezelőtti szülésemig nem volt mozgásproblémám. Azóta hízok, és mivel nem tudok sokat mozogni, meg kell változtatnom az étrendemet.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Az étrendet az interneten találtam meg, amikor az egészségemre nézve diétát kerestem. Még nem próbáltam semmiféle diétát.

Sport és hobbi

Sajnos betegségem miatt nem tudok sportolni. Szeretem a könyveket és a zenét.

Életmód

Elég keveset eszem, de imádom az édességeket. Remélem, hogy a diéta segíteni fog abban, hogy elkezdjek helyesen étkezni, és jobban irányítsam a testemet. Bárcsak újra jobban érezném magam és önmagam. 

Az első hét tapasztalatai

Amikor kinyitottam az elején érkezett csomagot, meglepődtem a tasakok számán és még jobban örülni kezdtem a fogyás kezdetének. Az első napok után jól érzem magam, az elején kissé éhesnek éreztem magam, és nehéz volt betartanom az ivási rendszert. Örülök, hogy az ételek elkészítése egyszerű és gyors, ezért a kihívás semmilyen módon nem zavarta meg a napi rutinomat. Épp ellenkezőleg, elkezdtem több időt szánni a reggelire, a lányomat iskolába viszem és utána eszem. A menü megváltoztatásával és a program betartásával nincs semmi gondom, a kihívás elé álltam, hogy tegyek valamit magammal, és készen állok rá, hogy időt és teret biztosítsak a változásnak. Szeretteim támogatnak a kihívásban és pozitívan látják ők is. A hatéves lányom he tehetné mindent meg enne. Elégedett vagyok az ételekkel, a földimogyorós és karamellás rudacskát élveztem a legjobban, a kenyeret is nagyon szeretem. Az egyetlen csalódás számomra az eper-málna muffin volt, az nem igazán ízlett.

A második hét tapasztalatai

Kezdek látni különbségeket, ezért nagyon jól értékelem a diétázás második hetét. A hasam laposabb, sőt a mérlegen lévő szám is minden nap barátságosabbá válik. A változások, melyeket magamon látok, nagyon motiválnak a kitartásra. Rendszeres étkezésekhez és időközökhöz szoktam, csak az ivási rendszert ... Azt a legnehezebb számomra betartani a diétában, de próbálom. Eleinte aggódtam a diéta miatt, de most látom, hogy teljesen feleslegesen. Azt is tanácsolnám másoknak, akik fogyókúrát kezdenek - ne féljetek, mert amíg nem próbáljuk ki, feleslegesen félünk. Két héten belül jól megbarátkoztam az új rendszerrel, és nem volt válságom. Az ételeket felváltva készítem Prodietix receptekkel, pld. a burgonyapürével töltött cukkini tetszett, vagy cukkinis burgonya palacsinta, kiválóak. Bármilyen rudacskával elűzöm az édességízeket, ezek mind kiválóak, a csokoládés vezet. Eddig elégedett vagyok az egész folyamattal.

A harmadik hét tapasztalatai

Az egyik szokásom, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim, hogy ne csalódjak, inkább kellemesen meglepődjek. Ugyanez van az olyan diétával, amely nagyon ízlik, és a kilók leadása nagyszerű bónusz számomra. Ezért nagyon jól értékelem a harmadik hetet, ez a rendszer és az ételek tökéletesen megfelelnek nekem. Kevésbé fáradtnak érzem magam, és több energiám van, ami nagyon kellemes érzés. Meglepő módon nem sokszor kívánok ételeket, csak a vajjal kenhető kenyér hiányzik, de a diéta után a fagylaltot várom leginkább. Meglepő módon nem hiányzik a tejes kávé, amelyet egyébként ittam. Megtanultam inni mandulatejjel és cukor nélkül. Szeretem az omletteket az ételek közül, amikhez gombát és cukkinit teszek, ezt nagyon szeretem. Délután is mindig várom a csokoládé rudacskát. A diéta után mindenképpen folytatom az ivási rendszert és sok zöldséget eszek majd.

A negyedik hét tapasztalatai

A kihívásnak köszönhetően megtudtam, hogy mennyit mindent lehet elérni az étrend megváltoztatásával. Nem csak lefogytam, hanem több energiám is van, és csak jobban érzem magam. Ezért ezt a 4 hetet rendkívül pozitívan értékelem. Nincs teltségérzetem, jó a bőröm, nagyon finomak a keto ételek. Örülök, hogy még két hónap vár rám, bár már nem csak a Prodietix ételek. Amikor befejezem a diétás programot, a reggelire való krémek hiányoznak majd a legjobban, szuper változatos ízekben vannak, reggel mindig nagyon vártam őket. Továbbra is több zöldséget eszem és betartom a napi ivási rendszert. Az ivási rendszer a kezdetektől fogva rengeteg munkát adott, amig megszoktam, de most már megtanultam. A hab a tortán értékelem a Prodietix által kínált táplálkozási tanácsokat, és feltétlenül fogom használni diéta után is.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!