33% kedvezmény az összes diétás programra

Alig várom, hogy szégyenkezés nélkül ruhát viseljek a nyáron!

Cél: Fogyni 10 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 6 hétre

Motiváció a fogyáshoz

Szeretnék lefogyni, hogy jobban érezzem magam és magabiztosságot szerezzek. Várom, hogy nyáron szégyenkezés nélkül viselhessek egy ruhát.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Minden lehetséges diétát kipróbáltam, de egyik sem működött. Megtaláltam a Prodietix-et az interneten, és úgy gondolom, hogy a keto diéta segíthet a célom elérésében.

Sport és hobbi

Nem vagyok aktív sportoló, de némi mozgást lehetővé tesz a kertem gondozása. Építkezünk is jelenleg, ami elég elfoglalttá tesz és sok energiát igényel. Tagja vagyok az önkéntes tűzoltóknak, és hobbiként a kézimunkákat szeretem.

Életmód

Keveset eszem, szeretem az édességeket, ebédelünk a munkahelyen, így van egy kis rendszeres ételem, de ezek elég zsírosak és egészségtelenek. 

Az első hét tapasztalatai 

Amikor kibontottam a csomagot, elképzeltem a ruhát, amelyikbe fogyni akarok. Most is, amikor a tükörbe nézek, határozottan jobban érzem magam. Eddig jól toleráltam az étrendet és elegendő energiám van, pedig fizikailag nagyon megterhelő munkám van. A harmadik napon nagyon kívántam az édességet, amit nagyon szeretek, ez valószínűleg a legnehezebb része a kihívásnak, hogy ellenálljak az édes ízeknek és egy pohár bornak. A harmadik napon szintén fogyást tapasztaltam, " tisztábbnak "érzem magam, és határozottan üresebb a gyomrom. Szeretem a szabályokat, így számomra a menü drasztikus megváltoztatása nem jelentett problémát, és sikerül betartanom a rendszert. A legegyszerűbb az, hogy csak benyúlok a dobozba, kiveszem a tasakot, és az étel kész is. A párom és a gyerekek sokat támogatnak, a gyerekek mindig azt mondják nekem: "" Anya, egyél egy tasakot". Nem szeretek kísérletezni az ételekkel, ezért aggódtam, hogy ízlik-e majd, de a levesek minden ízébe beleszerettem. Több zöldséget is eszem, melyeket azelőtt nem fogyasztottam. 

A második hét tapasztalatai

Jól érzem magam és a fogyás miatt a második hetet sikeresen értékelem. A változások nem csak a súlyon látszanak, hanem "soványabb" vagyok az arcomban, a vállamban és a mellkasomban, a nadrágom pedig laza. A tükörben látható siker nagy motivációt jelent számomra. Rendszeresen mérek és mérlegelek, de az Önök utasítása szerint csak hetente egyszer, ami ideális, mert minden nap mérlegelve minden dekát figyelnék, és ez feleslegesen stresszelne. Így az eredmények szembetűnőbbek, és jobban örülök nekik. A diétának köszönhetően elsajátítottam az étkezés és az ivás rendszerességét. A rendszeresség követése érdekében találtam ki egy trükköt, és reggel egy termoszban leveseket készítek a munkámba. Meglepődtem, hogy a leves finom, még ha nem is frissen főtt, egyáltalán nem érezhető rajta. A kollégák megkóstolták, és egyikük sem tudta, hogy diétás. Nagyon elégedett vagyok az ételekkel, és minden nem megfelelőt kicseréltem. A kedvencem a kókuszrúd, amely elűzi az édes ízeket, amelyeket a lányom a mindennapi sütéssel előhív. De ő a legnagyobb támogatásom is, és hisz abban, hogy meg tudom csinálni. Hiányzik egy pohár száraz bor is szombat este. Összességében teljes mértékben elégedett vagyok a diétával, a szolgáltatásokkal, a webshoppal és mindennel, ami körülötte van.

A harmadik hét tapasztalatai

Pozitívan értékelem a tükörképem, és jól érzem magam, van elég energiám fizikailag megterhelő munkámhoz is. Eleinte aggódtam emiatt, mert észrevehető gyengeséget éreztem más étrendek folytatásánál. A múltban már elvégeztem egy Prodietix diétaprogramot, és megtanultam követni az ivási rendet. Ezúttal nagyon megszoktam az ételek rendszerességét és mindenképpen megtartom a jövőben is. Bőrbetegségekben szenvedek, és egyáltalán nem lenne szabad ennem néhány ételt, az étrend beállításának köszönhetően a bőröm állapota is javult. Az elvárásaim teljesültek, az étrend még meg is haladta őket, mert a fogyás gyors és látható. Az előző étrendből tudom, hogy a jo-jo hatás miatt sem kell aggódnom, mert nem híztam. Ha kívánok valamit egy kókuszos rudacskát eszem. Néha gyümölcsgombócot vagy fehérbort kívánok. A diéta befejezése után egy tejszínhabos sütivel és szombaton esténként egy pohár borral jutalmazom majd magam. Meglátjuk, mit szól majd hozzá a testem.

A negyedik hét tapasztalatai

Pozitívan értékelem a hónapot a Prodietix kihívással, jobban érzem magam és jutalomként már vettem egy kisebb méretű nadrágot. Örültem, hogy a kolléganőm is észrevette a változásaimat. Egy ideig biztosan folytatom az új rendszert, a diéta után az étkezés rendszerességét továbbra is követni fogom. Beiktatom azokat a napokat is, amikor majd tasakokat és kész keto ételeket fogyasztok, amelyek nagyon ízletesek, étlapom is van az Önök táplálkozási szakemberétől. Valószínűleg hiányozni fog a kihívás visszajelzése is, jó volt minden héten értékelni a folyamatot a kérdéseket alapján. Leginkább az édes ízek kívánásával küzdöttem, amit a munkából való hazaérkezésem után éreztem. Várom a "kis csalást", a hétvégén egy normális étkezést a családommal - gyümölcsgombócokat túróval és egy pohár bort.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!