33% kedvezmény az összes diétás programra

Szeretnék 100 kg alá kerülni!

Cél: Fogyni 20 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 12 hétre 

Motiváció a fogyáshoz

2018 végén gyógyfürdőben voltam, és mivel büfé volt, szigorú keto dietába kezdtem. Eleinte a súlyom nem mozdult, de aztán fogyni kezdtem és 18 kg-t fogytam. Sikerült tartanom a súlyt, két év alatt csak 5 kg-ot híztam. Szeretném folytatni a fogyást és 100 kg alatt lenni.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Soha nem vásároltam diétás programot, csak olvastam róla, majd azokat az információkat alkalmaztam, és a gyógyfürdőben beállítottam a saját keto diétámat. Aztán kerestem néhány kész ételt, amelyek helyettesítenének egy vagy két ételt. A webshop-on keresztül megrendeltem a Prodietix-et próbára, és nagyon élveztem az ételeket, ezért ki akarom próbálni az egész programot.

Sport és hobbi

A gyakorlati vakság miatt fogyatékkal élek, ezért nem sportolok. De tavasztól őszig a kertben dolgozom. Szeretek alkotni és kreatív vagyok, szeretek fonni, szövni, keretkötni, genealógiát, olvasni és festeni.

Életmód

Az életmódom általában mozgásszegény. Étrendemben kerülöm a glutént és a cukrot, szeretem a húst, tejtermékeket, tojást, diót és zöldséget. 

Az első hét tapasztalatai 

Engem az lepett meg a legjobban, mikor először megláttam a csomagot - valószínűleg nem tudok mindent megenni! Az első napok után egész jól érzem magam, néha megszédülök. Tapasztalatom van a keto diétákkal, ezért tudom, hogy az első napokban a test elvezeti a vizet, és az ember kissé gyengébbnek érzi magát, de aztán megindul az energia, eltűnnek a gyulladások, kisebb fájdalmak és van egy tapasztalatom, hogy aztán tökéletesen gondolkodik. Meglepődtem, hogy a legtöbb étkezés íze jobb, mint gondoltam. Szeretem az omlettet, a borsóleves, a bárok, a müzli és a forró fehércsokoládé is kiváló. Volt egy kis problémám a tésztával, amelyet hosszabb ideig kellett főzni. A jövőben nagyra értékelném a sós ételek nagyobb választékát. Maga a diéta betartása nem jelent problémát számomra, de gondom van az étkezések közötti ajánlott távolság betartásával. Nekem is folyamatosan emlékeztetnem kell magam az ivási rendszerre és kényszerítenem magam az ivásra.

A második hét tapasztalatai

A diéta második hete mindenképpen könnyebb, mint az első, de továbbra is küzdök az étkezések közötti idő betartásával. Korábbi tapasztalataim vannak a keto étrenddel kapcsolatban, ezért azt veszem észre, hogy a testem már nem tartja vissza a vizet, és most kezd csökkenni a zsír. Minden leolvadó dekáért hálás vagyok, ez motivál a kitartásra, mert úgy látom, hogy tényleg fogyok. Fokozatosan teszteltem az összes ételt, és cserére küldtem néhányat. Nagyon hasznosnak tartom ezt a szolgáltatást, és úgy gondolom, hogy segít abban, hogy ne adjuk fel. Sokat főzök a receptek szerint, és próbálok kísérletezni és kitalálni a sajátomat, csak remélem, hogy jól csinálom, és a diéta eredményeit nem befolyásolják. Szeretem az omlettet, a chips kiváló volt, és a krémek is kellemesen megleptek, nem vagyok annyira édesszájú, de ezek nagyon jók. A diéta elején egy blokkban írtam le a ketoételek dobozokból és zacskókból történő elkészítésének utasításait, így már nem kell utánanéznem, mennyi vizet, hőmérsékletet és hasonlókat adhatok hozzá. Ez leegyszerűsítette az egész előkészítést, és nagyon sokat segített nekem.

A harmadik hét tapasztalatai

Eddig nem észleltem semmilyen egészségügyi változást, továbbra is ugyan annyi az energiám. A fogyással kapcsolatos elvárások teljesülnek, bár lassabban, mint reméltem. A harmadik héten jobban fáztam. Mozgásom ugyanaz, mint a diéta előtt - háztartás, fonás és szövés. Nem vagyok kívánós, inkább sós ételeket szeretek, ezért ha valami sósat kívánok, akkor még többet sózok. Nagyon hiányzik a sárgarépa és a gyümölcs, és várom a normális ételeket. A diéta megtanított többet főzni, és nem enni készételeket, ezt a szokást szeretném bevinni a mindennapokba. Saját recepteket készítek, leginkább a marhahúst sárgarépával és a spenótot rizzsel szeretem.

A negyedik hét tapasztalatai

Érezhető, hogy minél idősebb az ember, annál lassabb az anyagcsere. Eleinte az étrend miatt szédültem és fáztam, de ez a harmadik hét végén megváltozott - azóta jól vagyok, és úgy érzem, jobban fogyok. Az elején számomra a legnagyobb problémát az ivási rendszer jelentette, később az ételekben a rendszeresség betartása. Alig várom, hogy újra az álomsúlyomon legyek, így folytatom a keto diétát, még korántsem ért számomra véget. Saját receptjeimet kívánom kiegészíteni alacsony szénhidráttartalmú termékeikkel, vettem shirataki tésztát is. A szokásos étkezések közül leginkább a gyümölcsöket, a húst és az nem megengedett zöldségeket várom. Azt hiszem, néha hiányozni fog az ételek gyors és egyszerű elkészítése. 

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!