33% kedvezmény az összes diétás programra

Jól akarom érezni magam!

Cél: Fogyni 8 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 30 napra

Motiváció a fogyáshoz

Szeretném megállítani a lassú súlygyarapodást az átmenet után, lefogyni úgy, hogy jól érezzem magam, és sokáig fenntartani az ideális súlyomat.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

A Prodietixről nővéremtől értesültem, korábban kipróbáltam egy rövidebb programot, hogy lássam, működik-e, és elégedett voltam.

Sport és hobbi

Sportorientált vagyok, télen szeretek kerékpározni és síelni, egész évben jógázni. Amikor lehetséges, szeretek utazni.

Életmód

Egészséges és változatos étrendre törekszem, a munkahelyemen étteremből való ételeket fogyasztok.

Az első hét tapasztalatai 

Egy évvel ezelőtt hasonló diétát csináltam, így pontosan tudtam, mi vár rám, és olyan ételeket választottam, amelyek ízlettek. Az első napok után nagyon jól érzem magam, egyáltalán nem érzem magam éhesnek és könnyebbnek érzem magam. Az új rendszer nem okoz nekem problémát, régebben próbáltam egészségesen és több zöldséggel táplálkozni, most csak szigorúbb rendet kapott az étrendem. A reggeli és a tízórai elkészítése könnyű számomra, az ebéd valamivel nagyobb kihívást jelent, mert előző nap megtervezem, mit fogok enni, hogy elegendő zöldséggel egyek. Leginkább a sós omletteket szeretem, a Prodietix receptjeiből próbáltam zeller salátát készíteni. 

A második hét tapasztalatai

A második hét egész jól sikerült, a változások már látszanak, ami motiválja a folytatást, leginkább derékban figyelem a csökkenést. Néha azért fáj a fejem, mert migrénben szenvedek. Az Önök ajánlása szerint a vizet ásványvízzel helyettesítettem, és magnéziumot szedek. Egyébként az ivási rendszer nem okoz nekem problémát, csak több teát szívesen fogadnék. Általában ez a fő folyadékfogyasztásom, és hiányzik a forró ital, főleg télen. A fogyókúra során mindenképpen jó, ha az étlap összeállításakor figyelembe vesszük az évszakokat, és több forró italt választunk az uzsonnához. Szeretek főzni a receptjeikből, kellemesen változtatják az étlapot. Kipróbáltam a sült karfiolt és pogácsát is sütöttem. Jól kezelem az ízeket, és amikor édeset kívánok, rudacska után nyúlok. A sajtok hiányoznak a legjobban, ezért várom a következő fázist, amelyben fogyaszthatom őket. Meglepően jól kezelem az étkezés rendszerességét, azelőtt rendszertelenül szoktam étkezni, így ez új szokás számomra. Az egyetlen probléma számomra a hétvégi rendszeres étkezési program megtervezése. Szeretek kirándulni, de még nem tudok magammal elkészíteni ételt, és nem tudom, mit vinnék ebédre.

A harmadik hét tapasztalatai

A változások valóban nagyok, a testsúlycsökkenés első pillantásra látható. Kollégáim már észrevették, hogy lefogytam. Ez nagyon boldoggá tesz és arra ösztönöz, hogy a végsőkig kitartsak. Még a barátnőm is fontolgatja a diéta kipróbálását. Az ízületeim kevésbé fájtak, és a mozgásképességem összességében javult, így amikor leesett a hó, boldogan mentem sífutni. Elég sok energiám van, néha viszont fáradt vagyok, mert most elég nehéz elkészítenem az ételeket. Mindig másnapra főzök vacsorát és ebédet, plusz ételt a családnak, ezért néha 4 ételt is főzök egyszerre. Már a második fázisban vagyok, ezért örülök, hogy ehetek karalábét és paprikát. A normál étkezések közül a sajtot és a gyümölcsöt hiányolom a legjobban, de egyáltalán nem hiányoznak a köretek, mint a galuska és a burgonya. Amikor a diéta véget ér, folytatom majd a rendszeres étkezést és az ivást. Már nagyon várok egy pohár bort és egy tányér jó sajtot.

A negyedik hét tapasztalatai

A kihívás négy hete meglepően gyorsan telt el, és nem volt különösebben nehéz az összes szabály betartása. Igaz azonban, hogy a jelenlegi helyzet, amikor az ember csak otthon és a munkahelyen van, segített ebben. Sokat szoktam utazni, és valószínűleg gondjaim lennének ebédet készíteni valahol a természetben. A tükörbe pillantás soha nem zavart igazán, és elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, de a látható fogyás után természetesen az ember szeret jó érzéssel nézni önmagára. Számomra a legnagyobb kihívás az ebéd előkészítése volt a következő napra a munkahelyre. Hiányozni fog a reggeli és az uzsonna, ezeknél az ételeknél nem kell semmit kitalálni és készíteni. Továbbra is több zöldséget fogyasztok, várom a normál étkezésnél a sajtot és gyümölcsöt.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!