33% kedvezmény az összes diétás programra

Meg akarom tanulni a helyes étkezési szokásokat!

Cél: Fogyni 10 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 6 hétre

Motiváció a fogyáshoz

A motivációm az, hogy visszatérjek egy szexi alakhoz, hogy ne szégyelljem magam. Szülés után híztam, minden időmet a család gondozásával töltöm, és elhanyagolom magam. Szeretnék megtanulni rendszeresen enni naponta ötször, több zöldséget az étrendemben és sokat inni. Nagy motivációm és támogatásom a férjem, aki velem együtt kezdi a kihívást.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

A Prodietix-re akkor találtam, miközben megfelelő étrendet kerestem az interneten, korábban kipróbáltam a keto diétát, és örültem, mert az eredmények gyorsan láthatók, ami nagyon motiváló. Amikor látom, hogy a test valóban megváltozik a diétának köszönhetően, az még jobban motivál.

Sport és hobbi

Hetente háromszor kondizom, élvezem a testmozgást, és a megfelelő étrenddel szeretném támogatni, hogy minden működjön és eredményeket hozzon. További hobbim a közösségi hálózatok, a család és az utazás.

Életmód

Magamnak és a férjemnek főzök, próbálok enni napi 3-4 alkalommal, de sajnos szabálytalanul. 

Az első hét tapasztalatai 

Amikor kinyitottam a csomagot, vágyam volt, hogy azonnal megkóstoljam az összes ételt, mert nagyon jól nézett ki. A diéta megkezdése után az első két napban kissé fájt a fejem, gyengébb és fáradtabb voltam, de látom, hogy a kilók és a centiméterek gyorsan mennek le, ezért nagyon nagy motivációt érzek. Aztán valahogy az egész megfordult, és elkezdtem több energiát érezni, néha jógázom is. A napi ritmusom teljesen megváltozott, végre napi 5 alkalommal kezdtem el rendszeresen étkezni, és az ivási rendszert is betartom. Az étrend betartása nem okoz gondot, a kezdetektől fogva mindent a szabályok szerint csinálok, csak az embernek képesnek kell lennie az alkalmi étvágy elnyomására. Szeretem a keto ételeket, a levesek nagyon finomak, a brokkolis a kedvencem. A legkevésbé a csirke nuggett ízlett.

A második hét tapasztalatai

A második hét határozottan jobb, mint az első, már nem vagyok éhes, és a diéta is jobb. Motivál, hogy a mérlegen látom a súlycsökkenést. Kezdetben problémát jelentett számomra a sok ivás, hiányzott a hús, és az alkalmi éhség, de mindig segített a zöldségek fogyasztása, az édes ízeket elűztem a csokoládés ostyával. Most megszoktam a rendszert, és mindent sikerül betartanom. Támogatjuk egymást a férjemmel, aki velem ment a kihívásra, talán ezért sem tapasztaltam semmilyen válságot, mert nagyszerű fogyni párban.

A harmadik hét tapasztalatai

Az előző két hét, ami a súlyt illeti, jobb volt. Harmadik hétre leállt a súlyom, így remélhetőleg újra beindul a fogyás. De összességében jobban érzem magam, a második héttől eléggendő energiám van. Néha kívánós vagyok ami zavar, de ki kell bírnom. Hiányzik minden étel, főleg a péksütemények. Megtanultam naponta ötször enni és sokat inni, ezt szívesen betartom majd a mindennapokban is. És talán hozzáadok néhány extra zöldséget az étkezéshez. Még olyan új zöldségeket is megtanultam enni, amelyeket általában nem eszek. A kedvenc zöldségem az uborka - salátához vagy csak enni.

A negyedik hét tapasztalatai

Az elmúlt négy hét nagyon hasznos volt. Rengeteg új ételt kóstoltam, megtanultam több zöldséget enni, és ami a legfontosabb: lefogytam néhány kilót! Az önértékelésem is lassan változik, de még hosszú út áll előttem. Kezdetben nehezen tudtam kordában tartani a kívánóságot, de a férjem támogatásának köszönhetően, akivel együtt jelentkeztünk a kihívásra, sikerült legyőzni. A kihívás után követem az ivási rendet, az ételek rendszerességét és különösen a kis adagokat. Több fehérjét is adok az étrendemhez. A Prodietix fogásokból a csokoládé és a tészta hiányzik majd a legjobban, mindenképpen újra megrendelem őket. Éppen ellenkezőleg, nem fog hiányozni a fehérje kolbász. A normál étkezések közül leginkább a pékárut várom. 

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!