33% kedvezmény az összes diétás programra

Szeretnék szépen öltözni, jól kinézni, jól érezni magam!

Cél: Fogyni 8 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 30 napra

Motiváció a fogyáshoz

A hasam nagyobb lett, és nem érzem jól magam, szeretnék szépen öltözni, jól kinézni, jól érezni magam. Ugyanakkor remélem, hogy a fogyás segít megállítani az éjszakai horkolást. Feleségemmel együtt megyünk a kihívásra, ezért támogatni és figyelni fogunk egymásra.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Korábban kipróbáltam a keto diétát, jó tapasztalataim vannak vele, de ezúttal valami igazán finomat kerestünk.

Sport és hobbi

Edzőterembe járok és focizok. Szabadidőmet a családommal töltöm és képregényeket olvasok.

Életmód

Ülő munkám van, ami sajnos rossz hatással van a súlyomra. Naponta 3-4 alkalommal próbálok enni, de sajnos szabálytalanul, és változtatni akarok rajta. 

Az első hét tapasztalatai

Örültem és eltökélt voltam a kihívás előtt. Az első napok után jól érzem magam, a kilók gyorsan mennek le, könnyebbnek érzem magam mint korábban, amikor nagy adagot ettem ebédre. Most tele vagyok energiával ebéd után, és nincs teltségérzetem, ami jó érzés. A menük betartása és hogy mikor mit kell enni, nem nehéz. Beletelt egy kis időbe, hogy megszokjam az adagokat, amelyek lényegesen kisebbek, mint amennyit előtte ettem. Eddig mindent sikerült betartanom, és pontosan követem az étrendet. Az ételek finomak, a kolbászt szeretem a legjobban, a csirke nuggettet a legkevésbé meglepően. Számomra a legnehezebb ellenállni a munkahelyen, amikor kollégáim pizzát rendelnek. De az akaratom erős, és mivel nagyon gyorsan látom az eredményeket, motivált vagyok a kitartásra.

A második hét tapasztalatai

A második héten a diéta valamivel könnyebb, már nincs olyan étvágyam más ételek iránt, és nem érzem, hogy zavarna az éhség. Észreveszem a változásokat, a kilók csökkennek és a hasam laposabb. Nem annyira, mint szeretném, de két hét után ez jó eredmény. Eddig nagyon pozitívan értékelem a kihívást, és motivál, hogy valóban működik. Megtanultam több vizet inni és sok zöldséget fogyasztani, ezt a diéta előtt nem tettem. A kávé édesítését is abbahagytam, ami eleinte elég szokatlan volt. Még mindig ellen kell állnom a csábító gyorséttermeknek, amelyet a kollégák esznek a munkahelyen, de bírom. Az elején nem volt könnyű, de az eredmények érezhetőek, és az "erőfeszítés" megéri. A jó közérzetemért, egészségemért és megjelenésemért csinálom, ami arra ösztönöz, hogy mindent lelkiismeretesen és őszintén kövessek. Nagyon élvezem az ételeket, a kolbászokat és az édesség közül a csokit szeretem a legjobban. A keto receptek közül a feleségemmel kipróbáltuk a marhahúst zöldbabbal, nagyon jó volt.

A harmadik hét tapasztalatai

A harmadik hét jól sikerült. Feleségemmel megszoktuk a rendszerességet, ezért eszembe sem jut hogy diétát követek. Ráadásul a kilók folyamatosan csökkennek, kevésbé vagyok fáradt és leginkább jól érzem magam. A szokásos étel iránti étvágyam már nem annyira nagy, de ha mégis, zöldséget eszem. Hiányzik a tévé mellé chips, a focihoz a sör és az alkalmi gyorsétterem - kebab, pizza vagy hamburger. Megkedveltem a póréhagymát, egy serpenyőben főzzük csirkével, majd karfiol minden változatban és nyers retek. Megtanultam az ébredéstől számított 30 percen belül reggelizni, és kis adagokat megenni, amelyeket szeretnék megtartani a jövőre nézve.

A negyedik hét tapasztalatai

Jobban és magabiztosabban érzem magam, az ahogy a tükörben látom magam, javult minden leadott kilóval. Szeretném folytatni a diétát, megtanultam reggelizni rögtön ébredés után, rendszeresen kisebb adagokat enni, több zöldséget enni, és sokat inni. Nagyon hiányozni fog az étkezések egyszerűsége, a feleségemmel nem kellett előállnunk ebéd vagy vacsora készítéssel, csak tasak után nyúltunk a listáról. Most ismét azon fogunk gondolkodni, hogy mit főzzünk. A legnehezebb számomra az volt, hogy ne legyen kebab, pizza vagy hamburger és sör chipsel a focihoz. Most várom az összes szokásos étkezést, de vigyázok, hogy ne vigyem túlzásba, és egyensúlyba hozzam őket egészségesebb ételekkel.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!