33% kedvezmény az összes diétás programra

Nem akarom tovább elkerülni a tükörbe nézést!

Cél: Fogyni 40 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "L" 12 hétre

Motiváció a fogyáshoz

A gyönyörű és vékony párom motivál, remekül akarok kinézni mellette, jól érezni magam és nem kerülni a tükörbe nézést. A kisebb méretű ruhákat a szekrényben tartom, várom a napot, amikor újra felveszem.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

A Prodietix-et az interneten találtam, és egyszer kipróbáltam, hatékony volt, lefogytam, de utána azonnal elvesztettem a motivációt a folytatásra. Visszaszedtem a kilókat. Amikor utoljára mérlegen álltam és az hibát mutatott, azt mondtam, hogy változtatnom kell. 

Sport és hobbi

Nem sportolok aktívan, szabadidőmet a családommal vagy a zenehallgatással töltöm.

Életmód

Dolgozni akarok magamon, mert jelenleg rosszul és szabálytalanul étkezem. Tudom, hogy változtatni kell. 

Az első hét tapasztalatai

Az első benyomás a doboz kinyitása után "wow, ez sok!" Sokkal kevesebb ételre számítottam a diéta alatt. Az első napok után úgy érzem, hogy a nadrágom lazább. Eddig jól érzem magam, néha éhesnek érzem magam, de ez nem szörnyű. Kellemesen meglepett az ételek érdekes íze, legjobban az almaízű zabpelyhet szeretem, legkevésbé a töklevest. A menük és az új rendszer betartása számomra egyáltalán nem volt nehéz, eddig ez sikerült, mert az ételek elkészítése nagyon egyszerű. A legnehezebb szigorúan követni a kihívást, de tudom, hogy magamért teszem. A napi ritmusom jobbra változott, rendszeresen alszom és többet pihenek.

A második hét tapasztalatai

A diéta második hete teljesen rendben volt. A diéta első napján krízisem volt, de sikerült legyőznöm. Szükség van erős akaratra, akkor minden úgy megy, ahogy kell. A párom is nagy támogatás. Már látok néhány változást a testemen, már egy hellyel odébb rögzítem az övemet. Nagyon várom a végső átalakulást, ez a jövőkép motivál a kitartásra. Nem kívánok különösebben semmilyen ételt. Néha édeset kívánok, olyankor rudacska után nyúlok, ezek mind finomak, és elűzik az édesre csalogató ízeket. Még nem próbáltam ki recepteket, így nem is tudom betartani a napi 2 evőkanál olajat. Az ivási rendszer és a rendszeres étkezés nem jelent problémát. Leginkább az alvás és a pihenés fenntartására összpontosítok, ezt korábban elhanyagoltam, és ez nagyon hasznos az állapotom általános javulásához.

A harmadik hét tapasztalatai

A harmadik hét nagyon jó volt. Teljesen megszoktam az új életmódot, a rendszeres ételeket betartom, és az étrend segített az egészségem szempontjából is - javult a vérnyomásom. Egyre több energiám van, és már nem vagyok olyan kívánós, mint az elején. A szokásos étkezésekből hiányzik az édesség, de amikor kívánom, eszem egy protein rudacskát. Megtanultam sok zöldséget is rendszeresen fogyasztani, a karfiolt és a karfiollevest szeretem a legjobban. A program befejezése után szeretném beiktatni az életembe a rendszeres étkezés szokását, mert úgy látom, van értelme. A súlycsökkenés folyamatát úgy próbálom támogatni, hogy többet mozogok és járok. Alig várom, hogy elérjem a célomat. Nagy elvárásaim voltak az étrenddel kapcsolatban, és ez valóban nem okozott csalódást, eddig sikerült teljesítenem a fokozatos lépéseket.

A negyedik hét tapasztalatai

Még két hónapom van a diétából, az első nagyon jó volt. A testemmel való kapcsolat napról napra javul, ahogy a kilók csökkennek. A diéta során a legnehezebb ellenállni a tiltott ételeknek, különösen az édességeknek. De ellenállok, mert el akarom érni a célsúlyomat. Eddig jól haladtam, és sokkal jobban érzem magam, mint a diéta előtt. Ha véget ér az étrendem, a nap folyamán továbbra is rendszeres étkezéseket fogok követni, egészségesebben táplálkozom és gyakrabban eszem kis adagokat. Mindenképpen igénybe veszem a Prodietix táplálkozási tanácsadását is, ami arra ösztönöz, hogy a jövőben ne térjek le az útról és tartsam fenn az egészséges életmódot.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!