33% kedvezmény az összes diétás programra

Boldogabb akarok lenni a bőrömben!

Cél: Fogyni 10 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "M" 6 hétre

Motiváció a fogyáshoz

Nem érzem jól magam a testemben, a fogyás motivációja a belső elégedetlenségem. Szeretném jól érezni magam és boldogabb lenni. 

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Az interneten keresztül értesültem a Prodietix-ről, korábban már kipróbáltam a diétát és működött, ezért most is visszatértem hozzá. Időközben számos más diétát kipróbáltam, de eredmény nélkül.

Sport és hobbi

Szeretek futni, és szeretem a gyors járást. Szabadidőmben szeretek olvasni és kötni, de elsősorban anya vagyok, és a családomat gondozom.

Életmód

Nagyon elfoglalt vagyok, a családom foglalja el az időm nagy részét és a munkám. Azt hiszem, elég kímélve eszem, de szeretem a gyorséttermi ételeket is, melyeket nem eszem olyan gyakran, de néha élvezem. 

Az első hét tapasztalatai

Az első napok után jól érzem magam, "laposabbnak", különben nem érzek nagyobb változást, de még túl korai. De biztosan nem érzem magam annyira duzzadtnak étkezés után, mint korábban. Meglepődtem, milyen keveset elég ennem ahhoz, hogy mindent megkapjon a testem amire csak szüksége lehet, nagyobb adagokhoz szoktam, úgy hogy a diétával "félig" eszem, ezért ételeimet olyan zöldségekkel egészítem ki, amelyek megengedettek, hogy ne legyek éhes. Szeretem, hogy az ételek változatosak, sósak és édesek, és nagyon ízletesek is. Meglepett az omlett íze, és minden édes krém finom. Számomra a legnehezebb követni a szabályszerűséget, és hiányzik egy pohár bor este.

A második hét tapasztalatai

A második hét valamivel jobb, még mindig meg kell szokjam a "félig" étkezés érzését. Nagyobb változásokat még nem veszek észre, sokkal inkább olyat érzek, hogy valami történik. A célom még mindig messze van, de kibírom, mert tudom, milyen lesz a kitűzött súlyomat elérni. A kihívás rendszeressége, ellenőrzése és elkötelezettsége segít ellenállni, és azt hiszem, elég jól teljesítek. Elkezdtem naplót vezetni az ételekről, és leírom, mit eszek minden nap. Megtanultam azt is, hogy elegendő zöldség legyen otthon. Az ivási rendszert segít megtartani egy nagy teáskanna, amelybe naponta kétszer édesítetlen teát főzök, és napközben iszom. A legnehezebbek azok a délutánok, amikor édeset kívánok - olyankor az óramutatókat figyelem, hogy ideje legyen már uzsonnázni, és elfogyaszthassam az egyik italt, jó ízűek és segítenek az ízek elűzésében.

A harmadik hét tapasztalatai 

Úgy érzem, hogy "leszálltam", a súlycsökkenés centiméterben látható, de arra számítottam, hogy a kilók gyorsabban csökkennek. Türelmes és eltökélt vagyok a kitartás mellett, mert nagyon várom a végeredményt. Tudtam, hogy az étrendet elsősorban az ízek kellemes változatossága és az ételek formája miatt tudom kezelni a "normál" ételekkel, ami nagyon kellemes. A diéta után megpróbálok még mindig sok zöldséget enni, szeretem a salátákat, gyakran készítek káposztasalátát vagy főtt zöldséget. A hétvégék nehezek számomra, mert a családnak főzök, és a normális ételek illata kísértés. Elsősorban a húst hiányolom, ez lesz az első dolog, amihez étrend után nyúlok majd. Meglepő módon egyáltalán nem hiányoznak a sütemények. Kávéval vagy teával kezdem az , de a legjobb, ha elég elfoglalt vagyok, aztán gyorsan elfogy az idő, és soha nem kell foglalkoznom az étkezési vágyammal. Néha még mindig éhes vagyok, de megoldom egy zöldségsalátával. 

A negyedik hét tapasztalatai

Örülök, hogy elkezdtem a diétát. Összességében jól érzem magam, könnyebb vagyok. Nem éreztem energiaveszteséget, ami nagyszerű. Csak még mindig nem szeretem magam, és még mindig túl nagynak érzem magam, talán idővel megváltoznak az érzéseim, és elégedett leszek a testemben. Ezért folytatom még legalább egy hónapig a diétát, hogy közelebb kerüljek a célomhoz. Megtanultam sok friss és főtt zöldséget enni, a jövőben ezt folytatom, mert ez elkerülhetetlen az egészséges életmód szempontjából. A diétának köszönhetően megtudtam, hogyan lehet érdekes és ízletes módon őket elkészíteni. A legnehezebb számomra az volt, hogy kordában tartsam a délutáni édességeket, és ne ízleljem meg az illatos húst, amikor a gyerekeknek főztem. Alig várom, hogy hús és néha sütemények kerüljenek az étlapba.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!