33% kedvezmény az összes diétás programra

Szeretném jobban érezni magam és formában lenni!

Cél: Fogyni 20 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "S" 12 hétre

Motiváció a fogyáshoz

Az egészségem motivál, szeretném jobban érezni magam és formában lenni. Természetesen szeretnék is tetszeni és összességében jobban kinézni.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

A Prodietix-et egy ismerősöm ajánlotta nekem. Már elvégeztem egy programot, lefogytam 18 kg-ot és nagyon elégedett voltam.

Sport és hobbi

Nem sportolok, szabadidőmben zenélek, zongorázom, harmonikázom és kórusban énekelek. Szeretek könyveket is olvasni. Szeretek új nyelveket tanulni, jelenleg kínai és koreai nyelvet tanulok. 

Életmód

A múlt hónapban egy új lakásba költöztem, ahol még nem volt kész a konyha, ezért konzerveket és instant ételeket ettem. A stressz és a szükségállapot miatt a súlyomat visszaszedtem, és szeretnék végre eljutni ahhoz a számhoz, amellyel elégedett leszek. 

Az első hét tapasztalatai

Az étrendről az első benyomásom, hogy lelkes vagyok, mert lehetőséget kaptam arra, hogy teljesítsem újévi fogadalmaimat, és végül közelebb kerüljek álomalakomhoz. Még hosszú út van előttem, de már jobban érzem magam a tükörbe nézve. Az első napok után könnyebbnek és kevésbé felfújtnak érzem magam, semmi sem nyomaszt a gyomromban, és máris lefogytam 2,2 kg-ot. Másnap kissé fáradt voltam, de a rossz idő is hatással volt rám. A csomag kicsomagolása után előre felosztottam az egyes ételeket, most csak kiveszem a dobozból, és nem kell gondolkodnom azon, mit fogok enni. Meglepett, hogy egyáltalán nem éreztem magam éhesnek, és hogy az ételek elkészítése nagyon egyszerű. A paradicsomlevest szeretem a legjobban, imádom, és az újabb íze kellemesen meglepett. A program betartása számomra teljesen problémamentes, még a napi rend sem változott számomra sokat, csak egy órával korábban vacsorázom, a reggelt ráadásul egy kis tornával kezdem és rendszeresen sétálok. A legnehezebb az, amikor a családommal vagyok, eszik a kedvenc ételeimet, én pedig nem ehetek belőlük. Egyébként a családom nagyon támogatja a célomat.

A második hét tapasztalatai

A második hét nagyon jó, és úgy érzem, hogy a hasamon és a combomon lazább a ruhám. Még mindig messze vagyok az álomsúlyomtól, ami kitartásra és folytatásra ösztönöz. Nem is volt válságom, megszoktam a rendszert és az édeset sem kívánom már annyira mint az elején. Rendszeresen követem az ivási rendszert és az étkezések közötti távolságot, de néha nehéz számomra, mert alkalmazkodnom kell a napi menetrendemmel az étkezéshez. Ha van munkám, meg kell szakítanom, mert itt az étkezés ideje. Igyekszem időt spórolni legalább azzal, hogy minden reggel előre gondolkodom, mit fogok enni egész nap. Eddig egyetlen webes receptet sem próbáltam ki, de anyukám nagyon segítőkész, megpróbál olyan recepteket előállítani, amelyeket meg tudnék enni. Ha tudnék ajánlani valamit másoknak, akkor válasszanak kevésbé elfoglalt időszakot az diéta számára, hogy valóban nyugodt ideje legyen a célra koncentrálni. És édességeket és egyéb engedély nélküli ételeket is dobjon ki otthon előre, hogy ne érje kísértés. Az édesre való étvágyat a keto ételek elűzik, nagyon szeretem a csokoládés rudacskát harapnivalóhoz.

A harmadik hét tapasztalatai

Nagyon jól értékelem a diéta harmadik hetét, összességében könnyebbnek érzem magam, és sokkal több energiám van, mint korábban. Meglepődtem, hogy javult az alvásminőségem, könnyebben elalszom és felkelek. Aktívan nem hiányolok semmit a normál étkezésből, és egyáltalán nem érzem azt, hogy étrendemmel "korlátoznám magam", éppen ellenkezőleg. Még a zsíros ételektől is kezdtem kissé undorodni. Az egyetlen dolog, amit néha hiányolok, az a csokoládé. Amikor kedvem támad, egyszerűen kiválasztom a menüből azt, ami a legjobban ízlik vagy tetszik. Fogyókúra után a kisebb adagok szokását át be akarom iktatni az életembe, és várom a Prodietix weboldal összes receptjének kipróbálását is, mert nagyon ízletesek. Minden szempontból kedveltem a cukkini recepteket, de a legegyszerűbb elkészítést szeretem a legjobban - sóval, fűszerekkel és kevés olajjal főzöm. A diéta meghaladta az elvárásaimat. Az ételek ízletesek és könnyen elkészíthetők. Csak egy kicsit sajnálom, hogy a jelenlegi intézkedések miatt nincs annyi mozgásom, amennyit szeretnék, ezért a kilók lassabban csökkennek. Legalább a reggelt kezdem bemelegítéssel, napközben pedig megpróbálok minél több házimunkát végezni, hogy legyen egy kis testmozgás. Mostanában elég elfoglalt vagyok, így nincs időm több sportra. Az étrendet egy kicsit titokban tartom, mert a változásommal meg akarom lepni a környéket. Alig várom a szeretteim reakcióját, és amikor majd olyan ruhákat veszek fel, amelyek most egy kicsit szűkek.

A negyedik hét tapasztalatai

Az önmagamhoz fűződő viszonyom nagyon javult az étrend során, sokkal jobban érzem magam, és nem szégyellem magam, amikor kimegyek. A ruhám is jobban néz ki rajtam. A hónap gyorsan eltelt, észre sem vettem, hogy diétázom. Az egész kihívás abszolút szuper volt. Ha szükséges lenne, mindenképpen újra kezdeném. De inkább tanulok a hibáimból, és továbbra is fogyok de klasszikus módban. A diéta alatt számomra a legnagyobb probléma az volt, hogy nem kóstoltam meg a család többi tagjának szokásos ételeit. A spontán ízeknek is nehéz volt ellenállni. Alig várom, hogy rendes csirkét főzzek rizzsel. Hiányozni fog az ételek egyszerű elkészítése és az a tény, hogy nem kell gondolkodnom azon, mit főzzek. A diéta után mindenképpen betartom az étkezések közötti időintervallumokat, valamint az édes és sós váltakozását. Több zöldséget is megeszek. A tervem az, hogy kipróbálom a Prodietix weboldal összes receptjét, betartom a megtanult rendet és hozzáadom a HIIT gyakorlatokat.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!