33% kedvezmény az összes diétás programra

Anya vagyok, és példát akarok mutatni a gyermekeimnek!

Cél: Fogyni 15 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "S" 9 hétre

Motiváció a fogyáshoz

A fogyás fő motivációja az egészségem. Anya vagyok, és példát akarok mutatni a gyermekeimnek.

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

A Prodietix-et édesanyám ajánlotta nekem, sokféle fogyókúrás teát, italt és tablettát kipróbáltam hosszú távú siker nélkül.

Sport és hobbi

Sportolok, szeretek edzőterembe járni, de a jelenlegi idő és az életritmusom nem enged annyit. Van két kisgyerekem otthon, akik foglalkoztatnak.

Életmód

Az egész időm a gyermekeim körül forog, és az evés ehhez kapcsolódik. Alapvetően mindent eszek. 

Az első hét tapasztalatai

A kihívás első napja után elég jól érzem magam és megfigyeltem az első változásokat is, már nem vagyok annyira felfújt, mint korábban. Az étrend megváltoztatása és a program betartása semmilyen módon nem változtatta meg a napi ritmusomat, elég erős akaratom van, így az étkezések rendszerességének és az ivásnak a megtartása nem jelent problémát számomra. Ezenkívül sikerült időt találnom a gyors sétákra. Meglepődtem, hogy az első napokban még az ételre gondoltam, ezért most igyekszem még elfoglaltabb lenni, hogy ne legyen időm végig gondolkodni rajta. Eddig elégedett vagyok a diétával, és amikor jól vagyok, a férjem is elégedett, aki nagyon támogat. A diéta során a legkönnyebb a keto ételek elkészítése, meglepődtem, hogy milyen jó ízük van. Épp ellenkezőleg, számomra a legnehezebb az, ha kóstolás nélkül főzök a család számára.

A második hét tapasztalatai

A második hét nagyszerű, a kilók csökkennek, és nagyon örülök egy ilyen gyors eredménynek. Igyekszem mindent a lehető legjobban követni, számomra a legnagyobb probléma az étkezések közötti távolság, mert kicsi gyerekeim vannak, és szó szerint ők irányítják a napi rutinomat. Szerencsére az ételek gyorsan elkészülnek, sajnos nem tudok több receptet készíteni, így napi 2 evőkanál olajat sem tudok tartani. De megtanultam sok tiszta vizet inni - jól kezelem az ivási rendszert. Mivel nincs sok szabadidőm a gyermekeim mellett, így még válságra sem volt időm, aminek örülök. Csak alkalmanként, amikor édeset kívánok, akkor nyúlok a keto krém után, nagyon szeretem.

A harmadik hét tapasztalatai

Nagyon elégedett vagyok, javult a cukorbetegségem, és a fejem már nem fáj annyira. Nagyon sok energiám van, így futni és szórakozni tudok a gyerekekkel, és még mindig van erőm főzni és gondoskodni a háztartásról. Javítani akartam az egészségemen és lefogyni, és mindkét elvárás továbbra is teljesül. Pozitív változásommal inspiráltam édesanyámat is, aki velem kezdett diétázni. Ha valamit kívánok, a citromos víz segít, de igazából egyetlen normál ételt sem hiányolok. A receptek közül nagyon megszerettem a gomás omlettet. A diéta utáni normális életben a megtanult bölcsességet veszem át - hogy a kevés néha sok. Az új stílus nagyon jól megy nekem, és várom, hogy a kihívás után is követhessem.

A negyedik hét tapasztalatai

Nagyon jól értékelem a kihívást, örülök, hogy alkalmam nyílt részt venni, és határozottan újra kezdeném. Most sokkal jobban érzem magam, és nagyon boldog vagyok, hogy az egészségem is javult. Számomra a legnehezebb az volt, hogy főztem és sütöttem a családomnak, és a "tiltott gyümölcs" ott volt minden alkalommal egyenesen a kezem alatt. De már edzettem egy erős akaratot, és hasonló étrendben folytatom. Az étkezések rendszeressége, kis adagok, sok zöldség és víz jót tesz nekem. De már nagyon várom a gyümölcsöt, hiányzott a diétából.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!