33% kedvezmény az összes diétás programra

Reprezentatívabb akarok lenni!

Cél: Fogyni 9 kg-t

Kiválasztott program: Diéta "S" 6 hétre

Motiváció a fogyáshoz

Szeretném jobban érezni magam és jobban kinézni. A munkahelyemen kapcsolatba lépek az ügyfelekkel, és emiatt szeretnék reprezentatívabb lenni. 

Tapasztalatom a fogyással / diétákkal

Már van személyes tapasztalatom a Prodietix-szel kapcsolatban, lefogytam és még le akarok fogyni az álmaim súlyára.

Sport és hobbi

Igyekszem otthon gyakorolni, főleg a táncot szeretem. Gyerekekkel sétálunk, vagy biciklizünk.

Életmód

Naponta négyszer eszem rendszeresen, a munkahelyemen ebédelek, amit igyekszem egészségesebben választani.

Az első hét tapasztalatai

Az első napok után jól érzem magam, csak másnap volt egy kis válságom, de most jobb. Már látom, hogy a ruhám lazább rajtam. Bár sokkal kevesebbet eszem, mint korábban, meglepődtem, hogy egyáltalán nem vagyok éhes. Korábban már rendszeresen ettem, így a diétára való áttérés nem volt nehéz számomra, bár úgy gondoltam, hogy nehéz lesz betartani a meghatározott menüket és a szokásos időpontokat, különösen az ünnepek után, de jól kezelem. Az egyetlen dolog, ami problémát okoz nekem, az ivási rendszer, de igyekszem minél többet inni. Szeretem az ételeket, imádom a vaníliarudat, a legkevésbé a baromfilevest. A Prodietix receptjeiből kipróbáltam a brokkoli muffint és a wrap-et zöldséggel és csiperkegombával, mindenképpen készítek még többet ételt.

A második hét tapasztalatai

A második hetet kiválónak értékelem. A testem a kevesebb táplálékot megszokta, de paradox módon nagyobb az energiaellátásom, és remélem, hogy minél kevesebb a súlyom, annál több lesz. Gyermekeim örülnek ennek leginkább, mert jobban érzem magam és több erőm van velük játszani. Ez a legszebb motiváció, ami csak lehet. Természetesen a testemen nagyok a változások, a kilók csökkennek és főleg centiméterben, úgy látható a legjobban. Az első héten válságom volt, de legyőztem. A diéta nem nehéz, és ha erős akaratod van, minden simán megy. Amikor világos célt tűzünk ki és tudjuk, hogy valóban szeretnénk, akkor meg tudjuk csinálni. Mindez a fejedben van - ez egy közhely, de igaz. Most már alig várom az egyes ételek elkészítését, több receptet kipróbáltam az internetről, kiválóak a gombák sült cukkínival és fuettel, brokkoli muffin, spenótos palacsinta és karfiolrudak. Az ételek nagyon változatosak, és néha nem tudom eldönteni, hogy mit egyek, mert minden tetszik. De a legjobban a vaníliarudat várom. Még mindig küzdök az étkezések közötti idővel, de már megtanultam sok vizet inni.

A harmadik hét tapasztalatai

A diéta harmadik hetében megbetegedtem, és egy ideig abba kellett hagynom. Sajnos emiatt érzem a gyógyszeres kezelés negatív hatásait. Betegség nélkül határozottan több energiám lenne. Örültem, hogy étrendi sikereim elterjedtek a barátnőim köreiben is, és közülük többen már diétaprogramot is rendeltek. Ha kívánós vagyok akkor a zöldségek és a rudacskák segítenek. A normál étkezések közül a teljes kiőrlésű kenyeret hiányolom a legjobban, a legkevésbé a kirántott ételeket. A cukkinit szeretem a legjobban, mert szinte mindenhez jól passzol. Íze olajban, gombával vagy tésztaként a Prodietix receptje szerint. Rendszeres étkezést és ivási rendszert fogok folytatni a diéta után is. A legjobban a fogyást vártam, eddig ez sikerült. Remélem azt is, hogy képes leszek fenntartani a súlyomat a cél elérése után. A diéta befejezése után meglepő módon nem a normális ételeket várom, hanem új, megfelelő ruhák vásárlását.

A negyedik hét tapasztalatai

Az elmúlt négy hét nagyon gyorsan eltelt. Örülök, hogy lefogytam és új szokásokat tanultam a helyes étkezés során. Sokkal könnyebbnek érzem magam, összességében nagyon kellemes érzés. A testemen a hasamon látszanak a leadott kilók és különösen a centiméterek. A diéta rendben volt számomra. A legnagyobb problémát egy betegség okozta, amely megzavarta a fogyást, de még mindig nagyon elégedett vagyok. Bármikor újra kipróbálnám a diétát, talán még nyáron visszatérek rá. Továbbra is követem az ivási rendszert, az étkezések közötti időtávolságokat, elegendő mennyiségű zöldséget eszek és a táplálkozási szakember minden utasítását szintén követem. Mi fog hiányozni? Néhány étel könnyű elkészítése munka nélkül - egyszerűen beleöntöm a shakerbe, és kész, majd vaníliarudak, de megrendelem még őket. A szokásos étkezések közül leginkább a sajtokat és joghurtokat várom.

Fogadja el a kihívást!

Fogyjon le a Prodietix-szel, ossza meg motivációját és nyerjen értékes díjakat!
Minden héten nyertest sorsolunk!

Versenyezni akarok!