33% kedvezmény az összes diétás programra

Fogadja el a kihívást!

Hogyan kezdje?

 • Legalább egy vásárlással kell rendelkeznie a Prodietix.hu oldalon 2020. október 1-jétől. Még nem vásárolt semmit? Nem baj, mert most 33 %-os kedvezményt adunk minden diétás programra
 • Regisztráljon az űrlapon keresztül, és ossza meg másokkal motivációját a fogyáshoz.
 • Várja meg a sorsolást. Minden pénteken sorsolunk január 8-tól január 30-ig és 2021. február 1-én van a Nagy döntő!
 • Extra: Szeretne megnyerni egy fitnesz órát? Legyen az Instagram csillaga. Töltsön fel egy fotót az Instagram-ra, és jelölje meg #prodietixkihivas2021, és nyerjen egy különleges Instagram csillag díjat. A bejelentés a Nagy döntő része lesz
REGISZTRÁCIÓ
Teljes szabályok

A HETI SORSOLÁS NYEREMÉNYE

1x Smoothie Maker Orava RM-500 + 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány
4x 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A NAGY DÖNTŐ NYEREMÉNYEI

1x Tefal Actifry Extra forrólevegős olajsütő + 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány
2x Tefal Optiss konyhai mérleg + 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány
7x 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Az Instagram Csillag nyereménye

Fitbit Inspire 2 + 35 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Szabályok

A PRODIETIX KIHÍVÁS RÉSZLETES MARKETING SZABÁLYAI (a "Prodietix kihívás szabályai")

 

 1. Alapfogalmak
  1. Szervező: Prodietix Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Prodietix Hungary Kft.), székhelye 1062 Budapest, Andrássy út 1007, Cégjegyzékszám: 01-09-334002, Adószám: 26593762-2-42 (tovább mint „Szervező").
  2. Prodietix Kihívás a nyereményekért és a vásárlási utalványokért folytatott verseny, amely során a versenyző feladata, hogy megossza más látogatókkal/versenyzőkkel a fogyás motivációját. A verseny minden hetében öt nyertest sorsolnak ki a heti nyereményekhez, a verseny végén pedig a Nagy Döntő 10 nyertesét hirdetik ki.    
  3. Ugyanakkor a résztvevők versenyezhetnek az Instagram Csillag nyereményért, amelyben feladatuk a fogyásukról vagy bármely Prodietix termékről készített fotó megosztása a #prodietixkihivas2021 hashtaggel.   
  4. Érvényességi idő: A Prodietix Kihívás 2020.12.25-től 2021.1.31-ig tart a https://kihivas.prodietix.hu/ weboldalon. A sorsolásra történő regisztráció korlátozott ideig tart:
   1. Az első heti sorsolás – regisztráció 2020.12.25-től 10:00 órától 2021.1.8-ig, 10:00 óráig lehetséges.
   2. Második heti sorsolás - regisztráció 2021.1.8-tól 10:00 órától 2021.1.15., 10:00 óra között lehetséges
   3. Harmadik heti sorsolás - regisztráció 2021.1.15-től 10.00-tól 2021.1.22-ig, 10.00-ig lehetséges
   4. A nagydöntő sorsolása - regisztráció 2020.12.25-től 10:00 órától 2021.1.31-ig 23:59 óráig lehetséges.
   5. Az Instagram Csillag verseny győztesének sorsolása - regisztráció 2020.12.25-én, 10: 00-tól 2021.1.31-ig 23: 59-ig lehetséges.
  5. Résztvevő bármely természetes személy, aki a verseny érvényessége alatt regisztrál a Prodietix Kihívás weboldalára. 2020. október 1-jétől a résztvevőnek legalább egy megrendeléssel kell rendelkeznie a Prodietix.hu webshopban. Bármely természetes személy, aki a szükséges bejegyzést a szabályok által előírt hashtaggel küldi el, részt vehet az Instagram Csillag versenyen.
  6. A regisztráció azt a pillanatot jelenti, amikor a Résztvevő regisztrál a Prodietix kihívásra a regisztrációs űrlap kitöltésével és motivációjának beírásával. A maximális hossz 100 karakter, szóközökkel együtt. Fontos az eredetiség és az igazmondás. 
  7. Nyertes: Kisorsolt résztvevő. Minden héten 5 nyertest kerül kisorsolásra valamint 10 nyertest sorsolnak ki a Nagy Döntőben. A sorsolások időpontja: 2021.1.8., 2021.1.15., 2021.1.22. És 2021.2.1. Az Instagram Csillag verseny egyetlen nyertesének sorsolására 2021. február 1-jén kerül sor.
  8. Nyeremény:

Minden héten:

 

1. helyezett

1x Smoothie Maker Orava RM-500 + 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.prodietix.hu oldalon

2. – 5. helyezett

15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.prodietix.hu oldalon

Nagy Döntő:

1. helyezett

Tefal Actifry Extra forrólevegős olajsütő + 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.prodietix.hu oldalon

2-3. helyezett

Tefal Optiss konyhai mérleg + 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.prodietix.hu oldalon

4.-10. helyezett

15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.prodietix.hu oldalon

Az Instagram Csillaga

1. helyezett

Fitbit Inspire 2 fitnesz óra + 35 000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.prodietix.hu oldalon

A nyereményhirdetés az elküldött információ a Résztvevő számára, amely e-mail címére lesz küldve a verseny befejezését követő 14. napon belül. Az Instagram kihívás nyertese közvetlen üzenet formájában lesz megkeresve az instagram platformon.

A Résztvevő Email címe a regisztrációs űrlapon szereplő elsődlegesen megadott email cím.

 1. A nyeremény átadása: A nyereményeket a DPD szállítón keresztül szállítjuk. Ha a nyertest nem elérhető kétszer, a nyeremény elvész. A nyeremény vásárlási utalványok elektronikus formában lesznek elküldve a regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre.

 

2. Általános rendelkezések

  1. Minden résztvevő csak egyszer regisztrálhat a Prodietix kihívás érvényességi ideje alatt. A Prodietix Kihívás elve az, hogy a Résztvevő regisztrál a Prodietix Kihívásra, és rövid szöveget illeszt be arról, hogy mi motiválja őt a fogyásra. A nyerteseket a randompicker.com oldalon sorsoljuk ki. Az Instagram Csillag versenyen egy résztvevő tetszőleges számú pályázatot nyújthat be #prodietixkihivas2021 hashtaggel. A bejegyzésnek tartalmaznia kell egy Prodietix terméket vagy a résztvevő fényképét a fogyás/diéta témában.
  2. A résztvevő nem nyerhet ismételten.
  3. Azok, akiket a "Prodietix Kihívás arcai" -nak választottak, nem vehetnek részt a versenyben.
  4. A Résztvevőt a nyereményről a regisztráció során megadott e-mail címen elektronikus e-mail üzenetben tájékoztatjuk.
  5. A Szervezővel vagy a verseny lebonyolításában részt vevő vállalatokkal munkaviszonyban vagy hasonló kapcsolatban álló személyeket kizárják a Prodietix Kihívásból, beleértve azokat a vállalatokat is, amelyek a Szervezővel azonos csoportba tartoznak (ideértve irányító személyt, közvetlenül vagy közvetve ellenőrzött személyeket és közvetlenül vagy közvetetten személyeket ugyanazon ellenőrző személy ellenőrzése alatt áll).
  6. Minden olyan Résztvevőt, aki nem tartja be ezeket a szabályokat, vagy bármilyen módon megsérti őket, kizárják a Prodietix Kihívásból. A Szervező jogosult dönteni minden olyan Résztvevő kizárásáról, akik esetében megalapozott a gyanú, hogy tisztességtelen, csaló vagy tisztességtelen gyakorlatokat alkalmaznak a versenyen. A Prodietix Kihívásból való kizárásával a Résztvevő elveszíti a nyeremény átadásának jogát, annak ellentételezése nélkül.
  7. A Prodietix Kihívásból kizárásra kerül minden olyan résztvevő, akinél megalapozott gyanú van, hogy hamis vagy fiktív adatokat szolgáltatott a Prodietix Kihívás regisztrációja során, vagy aki többször regisztrált a Prodietix Kihívásra megváltozott identitás alapján.
  8. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a bejelentett nyereményeket hasonló típusú és megfelelő értékű nyereményekkel lecserélje, és megváltoztassa a nyeremény átadásának feltételeit abban az esetben, ha a nyeremények a megfelelő időben nem állnak rendelkezésre, hogy azokat alternatív módon nyerhessék el a nyertesek; A Szervező fenntartja a jogot, hogy végleges döntést hozzon a Prodietix Kihívás megszervezésével kapcsolatos minden kérdésben, ideértve a jogot indokolt esetben a jelen Prodietix Kihívás szabályainak megváltoztatására, ideértve annak érvényességének időtartamát vagy a verseny megszüntetését.
  9. A verseny nyereményei nem válthatók készpénzre, és a Szervező által meghatározottakon kívül más nyeremény kibocsátását sem lehet kérni.
  10. A Prodietix Kihívás vagy az Instagram Csillag való részvétel vagy a nyeremények nem érvényesíthetők törvényesen, vagy alternatív módon készpénzben nem fizethetők ki.
  11. A Szervező nem vállal felelősséget a nyereményértesítő kézbesítésének elmulasztásáért a nyertes e-mail címének megváltozása, a nyereményértesítő kézbesítésének elmulasztása esetén a nyertes e-mail fiókjának túlterheltsége vagy törlése miatt, az adott szolgáltató részéről, vagy egyéb okok miatt, amelyek nem oldalán találhatók. A Szervező minden győztest csak egyszer köteles tájékoztatni nyereményéről, írásban egy elektronikus e-mail üzenetet küldve a nyertesnek a nyertes e-mail címére, amelyet a Prodietix Kihívás regisztráción belüli Regisztrációs űrlap kitöltésekor adott meg.
  12. A Szervező gondoskodik az esetleges forrásadók megfizetéséről, amelyeket a nyereményekre a vonatkozó jogszabályok alapján terhelnek.
  13. A fődíj értéke nem haladja meg a kötelező nyereményhányadot. Abban az esetben, ha a hasonló versenyekből származó egyéni nyertes nyereményeinek összege meghaladja a kötelező nyereményhányadot egy naptári évben, felhívjuk a figyelmet a nyertes adófizetési kötelezettségére, amely a jövedelemadókról szóló törvényben található.

3. Reklamációk a Prodietix Kihívás keretében

 1. Panaszokat lehet benyújtani az interneten az info@prodietix.hu címen vagy postai úton a Szervező székhelyének címére, a boríték feliratával "Verseny - panasz".
 2. A Prodietix Kihívással kapcsolatos minden panaszt a Szervező az írásbeli panasz kézhezvételét követő harminc napon belül megoldja..

4. A személyes adatok védelme

Minden résztvevő aki részt vesz a versenyen:

1) Az információs társadalommal összefüggő egyes szolgáltatásokról és egyes törvények módosításáról szóló törvény (egyes információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló törvény) hozzájárul a személyes adatok e-mail címének és telefonszámának feldolgozásához a kapcsolattartás létrehozása érdekében a Résztvevővel a Prodietix Kihívás során, valamint üzleti üzenetek küldésének céljából, információk a Prodietix Kihívás menetéről és a Szervező egyéb marketingeseményeiről;

2) törvény alapján a Szervezőnek, mint rendszergazdának, mint feldolgozónak hozzájárulását adja. A személyes adatok védelméről szóló törvényből kifolyólag hozzájárul a név, vezetéknév, e-mail cím és telefonszám közötti személyes adatok kezeléséhez, amely biztosítja a Szervezőt a versenyen való részvételével vagy a Nyeremény sorsolásával kapcsolatban, a versenyen való érvényes részvételének igazolása, a díj versenyben történő átadása és a Szervező egyéb üzleti és marketing céljai érdekében, 5 éves időtartamra; beleegyezik továbbá a név, vezetéknév, hiányos cím (az önkormányzat neve) terjedelmében történő közzétételükbe a médiában és a Szervező honlapján, amennyiben ez a felhasználás ezzel a versennyel kapcsolatban lesz, különösen a nyertesek meghirdetése céljából. A Résztvevő egyúttal kifejezi beleegyezését, hogy ezeket a személyes adatokat teljes körűen és kizárólag a fent említett célokra dolgozzák fel a Koordinátoron keresztül is. A Szervező jogosult a Résztvevő egyéb személyes adatait hozzárendelni ezekhez a személyes adatokhoz. A személyes adatok megadása önkéntes. A Résztvevőnek jogában áll visszavonni beleegyezését, írásban a Szervező székhelyének címére, valamit a különösen a rá vonatkozó adatokhoz való hozzáférés jogát, felszámolásuk kiegészítése, kijavítása, blokkolása vagy követelése, valamint a magyarázat joga, a bocsánatkéréshez való jog, a pénzbeli ellentételezés vagy a pénzbeli ellentételezés, ha az ügyvezető vagy az adatfeldolgozó cselekménye megsértette a Résztvevő emberi méltósághoz, a személyes becsület, a jó hírnév vagy a jog védelméhez való jogát hogy megvédje a nevet. A hozzájárulás visszavonása a kézbesítéskor érvényes, és a Résztvevőt kizárja a versenyben való további részvételből, ideértve a nyeremény átadásának jogának elvesztését is, ha azt az átadása előtt kézbesítik;

3) ha nyertessé válik, a Szervezőnek hozzájárulást ad hasonlóságának, írásbeli beszédei, képi képei, valamint vizuális és hanghasználatához. a Szervező által a személyével vagy személyes megnyilvánulásaival kapcsolatos feljegyzések, amelyeket a Szervező a Prodietix Kihívás megszervezése és a díj (a továbbiakban: "fotó") kereskedelmi célú átadása kapcsán készített, minden kommunikációs eszközön, jellegétől és céljától függetlenül, minden szokásos módon, későbbi módosításukkal és más művekkel való esetleges kapcsolatukkal, vagy kollektív műbe történő felvételükkel. A Résztvevő ezt a hozzájárulást ingyen, anyagi, időbeli, mennyiségi és területi korlátozások nélkül megadja a Szervezőnek, és bármikor visszavonhatja. Ez a beleegyezés vonatkozik azokra a harmadik felekre is, akiknek a Szervező a fotó rendeltetésének megfelelően biztosítja.

5. Záró rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a jelen Szabályzat kivonatának teljességéért, amelyet rövidített változatban közölhetünk a promóciós vagy egyéb anyagokon a verseny kapcsán. Ezeket a szabályokat tekintik az egyetlen teljes és véglegesnek a Prodietix kihívás keretében. A teljes Prodietix kihívási szabályzat a https://kihivas.prodietix.hu/ címen érhető el, azok érvényességének teljes időtartamára. A versenyen való részvétel önkéntes, és a Résztvevő a versenyen való részvétellel kifejezi beleegyezését a Szabályzathoz. A Prodietix kihívásra történő regisztrációval a Résztvevő megerősíti, hogy elolvasta ezeket a szabályokat, teljes mértékben megértette és egyetért velük. A Szervező fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy megváltoztassa ezeket a szabályokat. A Szabályok minden módosítása a https://kihivas.prodietix.hu/ oldalon való közzétételük után lép hatályba, hacsak a Szervező másként nem rendelkezik. Ha a Résztvevő vagy a Nyertes a Szabályzatban szereplő változások közzétételét követően a jelen Szabályzatban meghatározott módon nem törli regisztrációját, úgy tekintendő, hogy egyetért a Szabályzat új szövegezésével, és azok kötelező érvényűek. Ezeket a szabályokat, a Prodietix Kihívás és a Szervező és a Résztvevők közötti jogviszonyokat Magyarország törvényei szabályozzák.

A személyes adatok védelme
Versenyszabályok

© Prodietix Hungary Kft.

Prodietix Hungary Kft., 1062 Budapest, Andrássy út 100
e-mail: info@prodietix.hu
telefon: +36 30 1636 123